Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Un nou tip de voucher pentru români. Anunțul ministrului Marcel Boloș, după vizita la Bruxelles

Publicat

Un nou tip de voucher pentru români. După vouchere pentru alimente, pentru facturi la energie, pentru vacanţă și altele, va mai apărea un nou tip de vouchere: pentru panouri solare.

Anunţul a fost făcut de ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, după vizita la Bruxelles pe care a făcut-o cu ministrul Muncii, Marius Budăi.

Marcel Boloş a a anunțat un proiect-pilot pentru irigaţii în RePowerEU şi vouchere pentru panouri solare și pentru a asigura eficiența energetică a locuințelor sociale.

Mai exact, delegaţia Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene a convenit cu oficiali de la Bruxelles ca în RepowerEU să existe un proiect-pilot în irigaţii, care să includă panouri solare flotante şi investiţii în echipamentele de pompare.

Noi vouchere pentru români: Postarea lui Marcel Boloș

Delegaţie la Bruxelles: Proiect pilot pentru irigaţii în RePower EU

Am avut o discuție foarte productivă în acest sens cu doamna Gallina Andronova Vincelette, Country Director al Băncii Mondiale pentru Uniunea Europeană, căreia i-am propus să punem bazele unei colaborări și pentru investițiile și reformele pe care le pregătim pentru RePowerEU.

Reamintesc faptul că avem din partea Comisiei Europene 1,4 milioane de euro pe care să îi investim pentru a produce energie sigură, durabilă și la prețuri accesibile.

Transmit pe această cale și o informaţie în premieră: în urma discuțiilor de zilele acestea de la Bruxelles, am convenit să avem în Repower EU un proiect pilot în irigaţii care să includă panouri solare flotante şi investiţii în echipamente de pompare.

Mai mult, sunt agreate voucherele pentru panouri solare și o alocare specială pentru a asigura eficiența energetică a locuințelor sociale”, a scris ministrul Investiţiilor şi proiectelor europene, Marcel Boloş, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax