Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un nume fals și promisiuni: Metoda prin care o femeie a obținut o suma mare de bani de la un bărbat. Proces la Alba Iulia

Publicat

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia vor avea de judecat cazul unei femei care a înșelat un bărbat printr-o metodă inedită. Pe numele femeii în cauză procurorii au probat 25 de acte de înșelaciune. 

Femeia a reușit cu ajutorul unui nume fals să obțină de la bărbat 46.000 de lei. Modalitatea prin care femeia l-a înșelat timp de mai multe luni pe bărbat a fost descrisă de procurorii din Alba Iulia, într-un răspuns la solicitarea alba24.ro. 

Mai exact, faptele s-au produs în perioada octombrie 2020 și martie 2021.

Potrivit procurorilor, ”în perioada 02.10.2020 – 09.03.2021, inculpata J., folosind numele altei persoane, a indus în eroare victima M. cu privire la intenția de a avea o relație și de a se muta împreună cu aceasta, context în care, invocând diferite motive false (plata unei taxe de studii, dificultăți financiare, probleme de sănătate, sustragerea unei sume de bani, distrugerea unui telefon, montarea unui dispozitiv medical pe cord etc), a convins persoana vătămată să îi transfere, prin persoane interpuse și în 25 de tranșe, suma totală de 46 000 de lei”, au precizat procurorii.

Dosarul de înșelaciune a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, însă momentan nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax