Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un pensionar din Cugir și-a donat economiile de 10.000 de lei, asociației spitalului din localitate

Publicat

Un pensionar din Cugir a donat asociației spitalului din localitate 10.000 de lei. Suma a fost transferată luni, în contul deschis pentru achiziționarea de materiale și echipamente necesare în contextul epidemiei de coronavirus. Bărbatul se numește Mircea Ionescu. 

“Statul ne-a ajutat până acum și e în datoria noastră să ajutam la rândul nostru. Îmi doresc din suflet să ajutăm, cât mai mulți dintre noi! Statul suntem noi” și-a motivat gestul, Mircea Ionescu.

”Zilele trecute am fost sunat de un pensionar din Cugir care si-a manifestat dorinta de a dona suma 10.000 RON pentru echipamente destinate luptei împotriva coronavirusului, doar să îl ajutam cu actele bancare.

Astazi s-a efectuat transferul și doresc să îi MULTUMESC public în numele celor care vor beneficia. MULȚUMIRI tuturor celor care au sprijinit cu diverse sume activitatea personalului medical din Spital. RESPECT!” a transmis pe contul său de Facebook, primarul localității, Adrian Teban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax