Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un polițist a fost MUȘCAT de un deținut cu HIV, care tocmai fusese eliberat din penitenciar. Era în tren fără mască și bilet

Publicat

Un poliţist a fost muşcat de braţ, duminică, de un bărbat din București, care fusese eliberat în aceeași zi din penitenciar. Agresorul se afla în tren, fără mască şi fără bilet. Incidentul s-a petrecut în zona stației CF Medgidia, județul Constanța.

Ulterior, polițiștii au descoperit că fostul deținut era infectat cu virusul HIV.

Potrivit IPJ Constanța, ”în cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de astăzi.

Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV”.

Poliția a precizat că în cauză se efectuează cercetări, pentru ultraj și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Potrivit sursei citate, starea polițistului este una bună, stabilă; acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax