Connect with us
Publicitate

AIUD

Un polițist de penitenciar de la Aiud amenințat cu moartea de un deținut: ”Când te prind te iau și te sugrum”

Publicat

aiud penitenciar

Un deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a fost trimis recent în judecată pentru ultraj, după ce a amenințat cu moartea un polițist de penitenciar. 

Fapta s-a petrecut în prima lună a anului 2021, iar după mai bine de un an, în 29 noiembrie 2022, dosarul deținutului a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

”În actul de sesizare s-a reţinut că, în data de 12.01.2021, în jurul orei 13.30, în timp ce se afla în Penitenciarul Aiud, în camera de cazare E1.21, inculpatul  a ameninţat-o cu moartea, în mod nemijlocit, pe persoana vătămată, ofițer de politie penitenciară, în timp ce îşi exercita atribuțiile de serviciu, spunându-i „Când te prind, ascultă tu la mine, că te iau și te sugrum, măi fraiere, că nu am mandat cu tine, dă-te-n familia mă-tii……Vai, când te prind în mâinile mele, treaba ta!”, amenințare de natură a crea o stare de temere.

S-a reţinut de către procuror că, fapta inculpatului care, în data de 12.01.2021, în jurul orei 13:30, în timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul Aiud, a ameninţat-o cu moartea, în mod nemijlocit, pe persoana vătămată ofițer de penitenciare, în timpul ce îşi exercita atribuțiile de serviciu, spunându-i: „Când te prind, ascultă tu la mine, că te iau și te sugrum, măi fraiere, că nu am mandat cu tine, dă-te-n familia mă-tii……Vai, când te prind în mâinile mele, treaba ta!” ,întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de ultraj.

Drept urmare, bărbatul a fost trimis în judecată, iar dosarul se va judeca pe rolul Judecătoriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax