Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un polițist din Alba a fost mușcat de un tânăr pe care încerca să îl imobilizeze. Cum s-a petrecut totul și ce a pățit tânărul

Publicat

Un polițist al IPJ Alba a fost mușcat de palmă și de încheietura mâinii, de un tânăr, pe care încerca să îl imobilizeze. Fapta de ultraj s-a petrecut în dimineața zilei de 4 iunie 2022, în Cugir. 

Atunci un polițist alături de un jandarm au vrut să îl imobilizeze pe tânărul de 32 de ani, care făcea scandal. Pentru că l-a mușcat pe omul legii, procurorii au cerut arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, dar magistrații Judecătoriei Alba Iulia au considerat că tânărul poate sta în arest preventiv la domiciliu. 

Mai exact, potrivit procurorilor Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, ”la data de 4 iunie 2022, în jurul orei 5.30, echipajul mixt alcătuit din organ de poliție din cadrul Poliției Orașului Cugir și jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba a acționat pe raza de competență, în orașul Cugir, în scopul identificării, imobilizării și ulterior conducerii la sediul poliției a unei persoane, ocazie cu care organul de poliție a fost mușcat în zona palmei și a încheieturii mâinii drepte de persoana recalcitrantă”, se arată într-un răspuns la solicitarea alba24.ro.

În data de 4 iunie 2022, inculpatul a fost reținut pe o durată de 24 ore de către procuror.

În 5 iunie 2022, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pe o perioadă de 30 de zile, iar judecătorul de drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a respins solicitarea și a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 5 iunie 2022.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    luni, 06.06.2022 at 11:41

    ” Ager ” Politist ! Sa se Vaccineze antirabic ( daca au vaccinul in Cugir ) poate ca „tanarul” era Turbat !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax