Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un POLIŢIST din Alba a REFUZAT MITA, a treia oară consecutiv. Soţul unei şoferiţe, prins în flagrant

Publicat

politist, trafic rutier

Un poliţist de la IPJ Alba a refuzat mită şi a sesizat situaţia la Serviciul Judeţean Anticorupţie, care i-a organizat un flagrant bărbatului care a vrut să-i dea 200 de lei. Este pentru a treia oară când poliţistul sesizează fapte de corupţie.

Potrivit SJA, în 7 februarie, la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba a fost înregistrat denunțul unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, care a sesizat faptul că, în aceeaşi zi, cu ocazia opririi în trafic a unei autoutilitare, pe raza județului Alba, a constatat faptul că persoana aflată la volan transporta cantitatea de 1,44 mc cherestea fără a deține documente legale de transport.

Cu această ocazie, soțul conducătoarei autovehiculului, a promis polițistului suma de 200 lei pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu și a nu lua măsurile legale de sancționare contravențională a acesteia.

Polițistul a refuzat oferta și a formulat denunț la D.G.A. – S.J.A. Alba, denunţ înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a dispus măsuri de realizare a acțiunii de prindere în flagrant şi efectuarea actelor de urmărire penală.

Prin urmare, în 7 februarie, în jurul orei 13.00, soțul conducătoarei auto a fost prins în flagrant, după ce a dat agentului de poliţie suma de 200 lei pentru a nu aplica măsurile legale de sancționare contravențională a soției sale. În aceeași zi a fost dispusă începerea urmăririi penale faţă de bărbatul în vârstă de 38 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Inculpatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, urmând a fi dispuse măsurile legale în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gigi

    joi, 08.02.2018 at 20:37

    Probabilitate mica sa i se intample doar lui! Deci mita se da.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax