Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un polițist din Alba Iulia, aflat în timpul liber a intervenit la un caz medical. A ajutat un bărbat beat, căzut pe stradă

Publicat

Un polițist din Alba Iulia aflat în timpul liber a intervenit la un caz medical, marți, 14 februarie, în jurul orei 19.00, transmit reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă. 

Potrivit IPJ Alba, marți, 14 februarie, în jurul orei 19,00, colegul nostru, agent șef principal Neagu Ioan Traian, polițist care își desfășoară activitatea în cadrul dispeceratului Poliției Municipiului Alba Iulia, fiind în timpul liber, se întorcea acasă cu familia, când a observat, pe B-dul Ferdinand din Alba Iulia, o persoană căzută în mijlocul carosabilului.

Traficul era intens, la acea oră, iar polițistul a oprit autoturismul său în așa fel încât bărbatul aflat pe jos să fie protejat și a intervenit, imediat, pentru a-i verifica starea de sănătate.

Și-a anunțat colegii din dispecerat și a cerut ajutor, iar la scurt timp bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital.

Acesta nu a fost victima vreunui accident, iar din primele cercetări a rezultat că a căzut pe stradă din cauza stării de ebrietate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marian

    miercuri, 01.03.2023 at 08:34

    Domnule politist cred ca ai salvat pe ala ce acu 2 zile a cazut in capat la bulevard de il ocoleau masinile…..
    Daca e aceasi persoan vreau sa iti zic ca ai salvat un infractor 🤣🤣🤣🤣🤣

    Haios nu ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax