Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un polițist din Cugir, mușcat de mână și lovit cu pumnul în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Cugir a fost trimis în judecată pentru ultraj, după ce în luna iunie a anului 2022, a mușcat și lovit un polițist. Faptele s-au întâmplat în timp ce polițistul încerca să îl imobilizeze pe bărbat și să îl ducă la secție. 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, ”în data de 18.06.2022, în timp ce agentul de poliţie K. din cadrul Poliţiei oraşului Cugir se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi încerca imobilizarea inculpatului M. în vederea conducerii la sediul poliției, acesta a devenit agitat şi recalcitrant, l-a amenințat  cu acte de violență și a exercitat astfel de acte asupra agentului de poliție, muşcându-l de antebraţul drept şi lovindu-l cu pumnul în zona gâtului, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale, totodată, prin faptele sale tulburând ordinea şi liniştea publică.

Precizăm că întocmirea rechizitoriului este o etapă a procesului penal, reglementată în Codul de procedură penală, care reprezintă finalizarea anchetei penale şi trimiterea dosarului la instanţă, spre judecare, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax