Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un poliţist din Zlatna a refuzat 2.000 de lei mită

Publicat

Direcţia Generală Anticorupţie cercetează un bărbat din judeţul Mureş pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. A fost prins în flagrant, în timp ce încerca să ofere unui agent de poliţie suma de 2.000 lei pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal.

În urmă cu două zile, la Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba a fost înregistrat denunţul unui agent de poliţie, din cadrul IPJ Alba – Poliţia Zlatna, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 4.30, a oprit pentru control o autoutilitară pe raza judeţului Alba, stabilind că acesta transporta cherestea pentru care proprietarul, domiciliat în judeţul Mureş, nu avea documente de transport.

Pentru a nu lua măsurile legale de confiscare, mureşeanul i-a promis agentului de poliţie că îi va oferi sume de bani, context în care acesta şi-a anunţat superiorii şi a formulat denunţul penal.

În baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul, ofiţerii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba au procedat la organizarea prinderii în flagrant a bărbatului respectiv. Acesta a fost surprins în momentul în care i-a dat agentului de poliţie suma de 2.000 lei, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile legale şi a-i restitui materialul lemnos confiscat.

S-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cetăţeanul din judeţul Mureş pentru comiterea infracţiunii de „dare de mită” prev. de art. 255 al. 1 Cod penal, cercetările urmând să fie continuate cu învinuitul în stare de libertate. În cauză s-a colaborat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax