Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un pompier voluntar al SVSU Teiuș a ieșit la pensie după 30 de ani de muncă în folosul comunității. Mesajul Primăriei

Publicat

Ioan Florea a ieșit la pensie după 43 de ani de muncă din care 30 în slujba comunității din Teiuș. Mai exact, în ultimii 30 de ani bărbatul a fost pompier voluntar al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș. 

La ieșirea la pensie, bărbatul a primit felicitările primăriei dar și mai multe cadouri din partea administrației locale.

”Într-o atmosferă emotionantă, la remiza PSI Teius, sediul formatiei SVSU a avut loc o festivitate menită sa marcheze un moment important din viata Primariei Teius si a echipei SVSU.

Este vorba despre ieșirea la pensie a colegului nostru Florea Ioan, care după 43 de ani de activitate din care peste 30 sunt în slujba comunității teiușene! Ca de obicei echipa SVSU în frunte cu primarul Mirel Vasile Hălălai au fost alaturi de colegul lor, iar diploma și atențiile oferite cu drag au aratat încă odată faptul că știm să-i prețuim pe cei de lângă noi!

Sănătate și pensie lungă colegului nostru, alături de frumoasa lui familie!”, au scris reprezentații primăriei Teiuș pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    luni, 16.01.2023 at 14:09

    Daca este serviciu pe baza de voluntariat cum iesi la pensie de acolo ??? Cam ciudat….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax