Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un primar din Alba a primit titlul de ”Cetățean de Onoare” al comunei sale, pe ultima sută de metri înainte de a-și preda mandatul

Publicat

Un primar din Alba a devenit cetățean de onoare al comunei pe care o conduce. Este vorba despre primarul comunei Stremț, Traian Ștefan Popa. 

Acesta a devenit cetățean de onoare în septembrie 2024. Traian Popa (PSD) a pierdut alegerile din vară în fața unui candidat al PNL.

Pe ultima sută de metri, înainte să predea mandatul de primar, consiliul local pe care încă îl controlează, i-a acordat titlul de cetățean de onoare.

Hotărârea a trecut de consiliul local, deși nu a fost postată pe site-ul instituției, iar diploma i-a fost acordată în cadrul unei sărbători populare: ”Fii satului Geomal”, sat care aparține comunei.

De altfel, momentul a fost trecut în programul manifestării, alături de premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani împreună și de o masă populară.

La eveniment au participat și colegii săi de partid, președintele PSD Alba, Corneliu Mureșan, dar și alți aleși locali ai partidului, inclusiv primari și parlamentari.

Traian Ștefan Popa a fost primar la Stremț timp de 24 de ani (primul mandat l-a obținut în anul 2000).

Un primar din Alba a primit titlul de ”Cetățean de Onoare”. Postarea deputatului Beniamin Todosiu:

“Omul sfințește locul!” Asta e povestea comunei Stremț din județul Alba. După 20 de ani la cârma administrației locale din Stremț, primarul Traian Stefan Popa a primit distincția de “Cetățean de onoare” al comunei Stremț ca și recunoștință pentru munca depusă în cei 20 de ani în care a reușit să schimbe fața comunei.

Cu multă muncă și ambiție a reușit să atragă fonduri europene și guvernamentale și după toți acești ani realizările sunt cele care rămân: drumuri asfaltate, școli renovate, baze sportive și săli de sport, cămine culturale, toate acestea rămân a comunității din Stremț.

Împreună cu Corneliu Muresan și colegii din PSD Alba am fost alături de el la acest eveniment public care a avut loc în satul Geomal din comuna Stremț.

Domnul primar, Pilu Popa, rămâne un model de bun administrator și un exemplu de om gospodar și harnic care s-a dedicat funcției de primar în toți acești ani!”

Foto: deputatul Beniamin Todosiu – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate