Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un primar din Alba găsit în incompatibilitate de ANI, pentru două documente semnate. Cum se apără edilul

Publicat

Un primar din Alba a fost găsit în incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate, transmit reprezentații instituției într-un comunicat de presă remis în data de 22 august. 

Mai exact, ANI precizează că primarul comunei Avram Iancu, Heler Sandu ”în exercitarea atribuțiilor de primar, a semnat mai multe documente ce au produs un folos patrimonial acestuia, încălcând astfel prevederile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019”.

Mai pe scurt ar fi semnat documente care l-ar fi vizat în mod direct.

În replică, contactat de reporterii alba24.ro, primarul din Avram Iancu a precizat că este vorba despre două documente: unul prin care primea sporul de 25% la salariu pentru implementarea de proiecte prin fonduri europene, document care trebuia semnat de viceprimar. Un al document este o autorizație de construcție a casei sale pe care a semnat-o acesta.

Primarul a mai spus că documentele la care face referire ANI sunt din 2017. Mai mult de atât, acesta spune ca a fost verificat și de Curtea de Conturi și că inspectorii instituției nu au avut nimic de obiectat.

De asemenea acesta a mai spus că a contestat deja decizia ANI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 24.08.2022 at 16:33

    Dacă-l întrebi pe ăsta ce este un proiect european, îţi va spune 25%.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax