Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un primar independent din Alba, recrutat de PNL. Liberalii au pornit campania de racolare pentru alegeri. Ce spune Ion Dumitrel

Publicat

PNL Alba a început recrutările în partid în special din rândul primarilor care au câștigat mandate fie cu ajutorul unui alt partid, fie din poziția de independenți. 

După ce primarul USR din Lupșa, Radu Penciu, a anunțat că va candida în 2024 din partea PNL, președintele partidului Ion Dumitrel a anunțat o nouă recrutare.

Subtil, pe Facebook, președintele consiliului Județean Alba a anunțat că primarul din Întregalde ”s-a alăturat echipei”.

Este vorba despre Victoria Moga, care în 2020 a câștigat alegerile în comună, pentru funcția de primar, din poziția de independent. Atunci Moga a obținut 219 voturi, iar candidatul PNL, Teodor Florea, 169, iar cel de la PSD, 3 voturi.

Ion Dumitrel a participat la inaugurarea sediului renovat al primăriei Întregalde. A fost vorba despre o reabilitare termică a clădirii. Însă, Dumitrel a anunțat de fapt o nouă recrutare în pardid pentru alegerile din 2024.

”O felicit pe doamna primar Moga Victoria pentru această realizare, dar și pentru mulțimea de proiecte prin care schimbă în bine fața comunei, în beneficiul oamenilor care îi sunt atât de dragi! Îi mulțumesc că a ales să se alăture echipei noastre!”, a precizat președintele PNL Alba.

sursă: Ion Dumitrel, Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax