Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un procuror din Alba Iulia, INTERZIS în localul consilierului local Alin Ignat. „A început să amenințe, fluturând, ABUZIV și ILEGAL, legitimația”

Publicat

12063380_1241332045892417_7470114801610304139_n  Consilierul local Alin Ignat acuză un procuror de uz de funcție. Acesta povestește pe reţeaua de socializare cum procurorul, alături de soția sa, au amenințat personalul localului pe care îl deține consilierul, după ce au fost poftiți să părăsească incinta. Se pare că aceştia erau din categoria clienților veșnic nemulțumiți, motiv pentru care nu au mai fost serviți. Nervos, procurorul ar fi sunat și la poliție. Toată întâmplarea este relatată de Alin Ignat într-o postare pe Facebook. 

Ieri, 3.08, în jurul orei 19.30, la Gavroche, se prezintă un client împreună cu soția. La un prim contact cu respectivii, ospătărița constată că e vorba despre două persoane care au creat probleme cu diferite ocazii, în trecut și pe care am decis să nu le mai servim în restaurantul nostru, un drept legal de care ne bucurăm în țara asta, slavă Domnului.

13884336_1179563052065293_1526654244_n Mai în scurt, celor doi li s-a pus în vedere faptul că nu mai sunt bineveniți în unitate, din cauza comportamentului inacceptabil pe care l-au avut la fiecare vizită, strigând la ospătari, plângând isteric și la propriu că e fum (pe vremea când fumatul era permis în interior), refuzând ciorba pe motiv că e fierbinte, refuzând supa de linte pe motiv că e fasole, plecând de la masă după 20 de minute, când mâncarea era servită, pe motiv că au așteptat prea mult, refuzând să plătească produse comandate și primite, păgubind astfel personalul și restaurantul, de fiecare dată. Legenda urbană spunea că soțul ar fi procuror sau ar avea vreo legătură cu Parchetele din județ. Ei bine, ieri, la informarea de către ospătar a celor doi că nu vor fi serviți, soțul a început să amenințe, fluturând, ABUZIV și ILEGAL, legitimația de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba: „Tu știi cine sunt eu? Vrei să îți arăt ca zbori de aici?”. În cele din urmă, părăsind locația, procurorul, pe numele său Muntean Dragoș, anunță, telefonic, poliția, am motive să cred că personal și nu prin serviciul 112, la unitate prezentându-se agenții Drăgan și Giurgiu, de la Poliția Municipală Alba Iulia. Spun că am motive să cred că sesizarea s-a făcut personal pentru că refuz să accept că dispecerul de la 112 a putut fi atât de ignorant și necunoscător al legii încât să direcționeze o astfel de sesizare către poliție, care nu are NICIO COMPETENȚĂ în problemă. Cei doi agenți, comportându-se asemeni unor bodyguarzi ai procurorului, au cerut NEJUSTIFICAT ospătăriței să se legitimeze, fără ca, întâi de toate, să se legitimeze ei. Aceasta a refuzat, neînțelegând rațiunea pentru care i se solicită asta. Deși, ulterior, ospătărița a prezentat documentul de identitate, cei doi agenți, incărcați de zel întru răzbunarea procurorului, au întocmit pe numele acesteia un proces verbal contravențional pentru refuzul legitimării.

Astfel, astăzi, când vorbim, un procuror din țara asta își permite să facă uz de funcția lui și la restaurant, unde se răzbună pe un angajat al unei societăți comerciale private, folosindu-se ABUZIV de Poliția Română, care, tot ABUZIV, obligă angajatul la plata unei amenzi, printr-un proces verbal incheiat ILEGAL!

Un astfel de individ a putut ajunge procuror la un Parchet din România!

În zilele următoare voi face toate demersurile legale necesare pentru ca aceste abuzuri să fie sancționate.

Nu vă lăsați pradă abuzurilor unor personaje care nu fac cinste instituțiilor pe care le reprezintă și care aruncă, nejustificat, o umbră asupra atâtor oameni profesioniști, competenți și de bună credință din sistem!”, a scris consilierul, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax