Connect with us
Publicitate

AIUD

Un producător de îmbrăcăminte sportivă investește într-o nouă fabrică, la Aiud. Va crea aproximativ 100 de locuri de muncă

Publicat

Producătorul de îmbrăcăminte sportivă Sportswear of Tomorrow investește 500.000 de euro la Aiud, într- nouă fabrică de textile. Se vor crea astfel aproximativ 100 de locuri de muncă, au anunțat luni, 20 decembrie, reprezentanții Primăriei Aiud.  

„Am plăcerea de a anunța că investim 500 000 EUR și deschidem o fabrică de producție la Aiud (România) pentru a ne permite să facem față volumului mare de comenzi de îmbrăcăminte sportivă pe care le primim. Facem în continuare angajări și ar trebui să ajungem la 100 de persoane până la sfârșitul anului 2022. De asemenea, am numit-o pe Marcela Groza în funcția de director general pentru a se ocupa de operațiunile zilnice. Suntem foarte entuziasmați de creșterea puternică și foarte recunoscători echipei și clienților noștri care sunt alături de noi de atât de mult timp”, a transmis Kevin Van Lancker, CEO.

Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, Sportswear of Tomorrow este un producător de îmbrăcăminte sportivă. Este primul și cel mai mare producător de imprimare la cerere din Europa pentru industria ciclismului și a triatlonului. Exportă la nivel mondial, iar până în prezent toate articolele de îmbrăcăminte sunt realizate de echipa deja creată la Aiud și colaboratori din țară.

Compania belgiană a fost înființată în 2002, fiind activă pe piața românească din primăvara anului 2020.

Marcela Groza, directorul general care se va ocupa de operațiunile zilnice de la nouă fabrică din Aiud a transmis că în prezent se caută în jur de 10 lucrători cărora le este oferit un pachet salariat atractiv.

În prezent se lucrează la crearea de spații optimizate pentru desfășurarea activității, urmând ca odată cu finalizarea lucrărilor să se creeze noi oportunități de angajare în diferite departamente.

Până la finalul anului 2022 urmează să fie angajate aproximativ 100 de persoane. Cei interesați pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0740503620.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax