Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un produs care conține o substanță nocivă, retras din magazinele DM. Și cel din Alba Iulia se află pe listă

Publicat

Un produs care poate conține o substanță dăunătoare pentru sănătate a fost retras joi din magazinele DM, inclusiv din cel aflat în municipiul Alba Iulia. Cetățenii care au cumpărat produsul Bio rondele de orez cu zmeură 8 luni+ ECO 35 g sunt rugați să nu îl consume și să îl returneze în magazine. 

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat joi rechemarea produsului Bio rondele de orez cu zmeură 8 luni+ ECO 35g din magazinele dm ‐ drogerie markt.

Potrivit reprezentanților DM, articolul a fost retras de la vânzare. Sunt afectate doar articolele cu data limită de consum (MHD) 04.06.2024, lotul „NL 157”. Aceste informații pot fi găsite cu ușurință pe partea din spate a ambalajului.

Potrivit reprezentanților magazinului, nu se poate exclude faptul că articolele individuale cu data limită de consum menționată mai sus pot avea un conținut ridicat de aflatoxine.

Aceste substanțe pot fi dăunătoare pentru sănătate dacă sunt consumate pentru o perioadă lungă de timp. Aflatoxinele sunt produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai.

„Vă rugăm să nu consumați produsul cu data limită de consum menționată mai sus și să îl returnați nedeschis sau deja deschis în magazinele dm. Prețul de achiziție va fi, bineînțeles rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Puteți returna produsul până în data de 15.09.2023”, au mai transmis reprezentanții DM.

Lista magazinelor în care a fost comercializat produsul

Vezi AICI Lista magazinelor DM din țară în care a fost comercializat produsul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax