Connect with us
Publicitate

AIUD

Un pumn dat în fața unei persoane, l-a costat scump pe un bărbat din Alba. Ce datorie are de plătit față de Spitalul Județean

Publicat

Un pumn dat unei persoane poate fi foarte costisitor. Pe lângă o posibilă condamnare penală, agresorul va avea de plătit și daune materiale.

Este și cazul unui bărbat din Aiud, care a fost dat în judecată de Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Mai exact acesta are de plătit spitalizarea unui bărbat pe care l-a lovit cu pumnii în față. 

Chiar dacă bărbatul nu a fost tras la răspundere pentru faptă, deoarece victima și-a retras plângerea, cheltuieli cu spitalizarea au fost efecutate la spitalul din Alba Iulia.

În data de 9 octombrie 2023, magistrații Judecătoriei Aiud au dat o decizie în acest caz.

Fapta s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, în data de 16 iulie 2021. Bărbatul dat în judecată de spital a lovit o altă persoană cu pumnii, dar și cu un obiect dur, iar în urma loviturilor primite a avut nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Atunci victima bărbatului a suferit o fractură dublă mandibulară și a fost tratat, pe secția de chirurgie maxilo-facială.

Pentru tratarea victimei, spitalul a cheltuit suma de 4.748,88 lei. Drept urmare, reprezentații spitalului l-au dat în judecată pe vinovat și au cerut să plătească banii.

Magistrații au admis cererea spitalului și l-au obligat pe bărbat la plata sumei de bani datorată spitalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate