Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un punct de lucru al Finanțelor Publice ar putea fi redeschis la Abrud. Vezi stadiul demersurilor

Publicat

v

După ce punctul de lucru al Finanțelor Publice din orașul Abrud a fost închis în urmă cu aproximativ 1 an, alături de alte câteva astfel de puncte din județul Alba, prin ordinul fostului șef ANAF, Sorin Blejnar, consilierul județean Virgil Narița (PSD) a început demersurile pentru redeschiderea punctului de lucru în Abrud. Acesta a anunțat joi, în conferință de presă, că a adunat câteva documente necesare și a strâns semnături pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

„Dacă cei care au fost înainte la guvernare au desființat finanțele din Abrud, la care erau arondate Roșia Montană, Ciuruleasa, Abrud și Mogoș și le-au mutat la Câmpeni, iar cel puțin oamenii din Mogoș sunt nevoiți să facă 90 de kilometri  până acolo, ca să stea la rând, eu am făcut eforturi pentru redeschiderea unui punct de lucru la Abrud. Am avut și sprijinul primarilor de la Ciuruleasa, Abrud și Bucium, a peste 1.000 de firme, am adunat semnături, și sper ca încet încet să intrăm din nou în normal. Adică nu mi se pare normal că trebuie să stai la rând ca să îți plătești taxele la stat. E o zonă foarte mare, distanțele de parcurs sunt lungi și ar fi minunat să se reînființeze”, a declarat Virgil Narița.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax