Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un punct de prim ajutor medical pentru populaţie, în caz de caniculă sau ger, va fi amplasat în Alba Iulia. Care este locaţia

Publicat

IMG_0215 Consilierii locali din Alba Iulia vor vota, în ședința de luni, 24 iulie, amenajarea unui punct de prim ajutor medical acordat populației în caz de caniculă sau ger. Acesta va fi amplasat la intersecția dintre B-dul Revoluției 1989 și B-dul Transilvaniei.

Pentru asigurarea condițiilor de acordare a primului ajutor medical populației, în perioadele cu temperaturi caniculare sau ger, conform prevederilor Ordinului comun nr. 247/1235/631/1130 din 10 iulie 2007 privind aprobarea Planului de măsuri vizând realizarea acțiunilor de cooperare între prefecți și primari, în calitatea acestora de președinți ai comitetelor județene pentru situații de urgență, respectiv ai comitetelor locale pentru situații de urgență și autoritățile de sănătate publică, pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridicate asupra populației, primăria dispune de module dotate cu aer condiționat și utilate cu mobilier și aparatură, module care vor fi amplasate în zone cu flux mare de persoane.

O astfel de zonă se află pe B-dul Transilvaniei și B-dul Revoluției 1989.

Pentru asigurarea primului ajutor medical persoanelor care tranzitează această zonă, se va amplasa un modul la intersecția celor două bulevarde, în partea vestică a sediului BCR.

Pentru asigurarea energiei electrice folosită la funcționarea aparaturii de la această locație se impune racordarea acestui modul la rețeaua de energie electrică.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax