Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un recidivist a încercat să abuzeze o vânzătoare din Câmpeni: În trecut a omorât un om pentru o bere și 5 lei

Publicat

Petru D., un bărbat din Câmpeni, arestat preventiv, sâmbătă, 13 ianuarie, este recedivist și relativ recent eliberat din Penitenciarul Aiud. Acesta a fost condamnat în trecut, într-un dosar de omor. 

Însă, la mai bine de jumătate de an de la eliberare, a comis o nouă infracțiune. Vineri 12 ianuarie, acesta a încercat să violeze o vânzătoare dintr-un magazin din Câmpeni. Femeia a reușit să scape și să fugă la poliție. 

Oamenii legii l-au identificat rapid pe bărbatul în vâstă de 35 de ani și l-au reținut. Ulterior, magistrații Judecătoriei Câmpeni au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Condamnat într-un dosar de omor: Crima pentru 5 lei și o sticlă de bere.

Bărbatul acum în vârstă de 35 de ani, a mai fost arestat preventiv, iar apoi condamnat în urmă cu zece ani. Acesta alături de alte două persoane a ucis în bătaie un alt bărbat.

Motivul pentru care l-au ucis a fost o sticlă de bere și cinci lei. S-a întâmplat în data de 8 septembrie 2013. Atunci, printr-un apel la 112 a fost semnalată prezența unui cadavru în albia pârâului Valea Casei.

După o anchetă procurorii și-au dat seama ce s-a întâmplat. Cu o seară înainte, bărbatul s-a întâlnit pe strada care trece pe lângă pârâu cu trei bărbați.

Victima, avea o sticlă de bere în mână. Bărbații i-au cerut berea și suma de 5 lei. Din cauza faptului că acest a refuzat să le ofere cele cerute, cei trei s-au năpustit asupra sa și l-au bătut.

Când și-au seama că acesta este grav rănit, i-au furat pantofii din picioare și l-au aruncat în râu. La autopsie s-a descoperit că acesata a murit înecat.

A stat opt ani după gratii la Penitenciarul Aiud

Potrivit portalului instanțelor de judecată, bărbatul a cerut să fie eliberat condiționat din penitenciar în 2021. Atunci magistrații au notat că avea de executat o pedeapsă de 4 luni și 2751 de zile de închisoare cu executare, pentru omor. Adică, undeva la 8 ani de pedeapsă. Cererea a fost refuzată de magistrați.

Executarea a început în 2016 și s-a terminat de drept în 17 aprilie 2023.

După tentativa de viol bărbatul s-a întors după gratii, în arest preventiv. Dosarul de tentativă de viol va fi judecat pe rolul Judecătoriei Câmpeni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 15.01.2024 at 11:56

    Astea-s legile ţării, viaţa unui om este socotită ca ceva neimportant, importante sunt pensiile speciale a celor ce judecă în halul ăsta. Nimic nu a făcut bun în ţara asta PSD-ul. Când unul de-al lor a fost împuşcat mortal, au dat 30 de ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax