Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un român care a comis mai multe tâlhării în Germania, arestat preventiv pentru a fi extrădat. Proces la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au admis arestarea provizorie pentru 15 zile, pe numele unui bărbat căutat de autoritățile din Germania. 

Anchetatorii din Germania cer extrădarea bărbatului din Sibiu, pentru a-l ancheta în mai multe cazuri de tâlhărie, tâlhării comise în zona unor locuințe de blocuri din Nurnberg. 

Bărbatul a fost arestat preventiv în data de 16 septembrie, iar apoi va fi extradat către Germania.

Potrivit reprezentaților Curții de Apel Alba Iulia, bărbatul alături de o altă persoană ar fi comis mai multe tâlhării. Mai exact, ar fi intrat în apartamente, înarmați cu spray-uri paralizante și cuțite și ar fi furat ce le-a căzut la mână.

La un moment dat într-un apartament în care au intrat, se aflau oameni în casă, pe care i-au amenințat cu armele din dotare. Printre lucrurile furate se află un portofel cu câțiva euro în el, o pereche de căști și suma de 100 de euro.

În data de 28 septembrie se va judeca mandatul de extrădare, pe rolul Curții de Apel Alba Iulia.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax