Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un român, numit la vârful administrației lui Trump. Andrei Iancu va conduce Oficiul pentru Brevete și Mărci

Publicat

Un român va conduce una dintre cele mai importante instituţii din Statele Unite: Oficiul pentru Brevete şi Mărci. Andrei Iancu a fost nominalizat anul trecut de Donald Trump pentru funcţia de subsecretar de stat şi lider al Oficiului, iar acum a primit şi confirmarea.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, născut la Bucureşti şi plecat din ţară înainte de căderea comunismului, are în CV titlul de cel mai bun avocat din domeniul dreptului de proprietate intelectuală şi de cel mai bun avocat al anului 2016 din partea publicaţiei Los Angeles Business Journal.

În trecut, compania unde Andrei Iancu este partener, Irell & Manella, a apărat interesele lui Trump, alături de Mark Burnett Productions și NBC Universal într-un caz care implica revendicări privind drepturile de autor asupra reality-show-ului „The Apprentice”.

Sursă: Digi24

Foto: Law.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax