Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un scandal între două femei și o palmă dată peste față, din gelozie, motivele unui proces la Alba Iulia. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie noaptea

O femeie va fi judecată după ce i-a tras o palmă peste față, unei alte femei, într-o locuință din Alba Iulia. Totul s-ar fi petrecut din cauza geloziei și a unor discuții în contradictoriu. 

Pentru fapta sa, cea care a tras o palmă va fi judecată pentru loviri sau alte violențe. În data de 9 mai 2022, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis începerea judecății femeii.

Scandalul s-a petrecut într-o locuință de pe strada Tulnicului din Alba Iulia, în data de 3 ianuarie 2021, iar la mai bine de un an, femeia a fost trimisă în judecată.

Ce s-a întâmplat

Potrivit motivării instanței, ”în actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că inculpata la data de 3 ianuarie 2021, în jurul orelor 19.00, în locuința persoanei vătămate din , str. Tulnicului, constând în aceea că pe fondul geloziei și unor discuţii în contradictoriu i-a aplicat o lovitură cu palma peste față persoanei vătămate  cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale”, se arată în documentul citat.

Drept urmare, în data de 31 martie a fost trimisă în judecată, iar în 9 mai, magistrații au admis începerea judecății.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax