Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un scandal între o femeie din Alba și fiul ei, tranșat de magistrați în instanță. S-au certat și agresat pentru apa din fântână

Publicat

O femeie din Ighiu, județul Alba, a fost nevoită să apeleze la instanțele de judecată pentru a fi protejată. Este vorba despre solicitarea femeii pentru emiterea uni ordin de protecție pe numele fiului său. 

În data de 18 iulie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea femeii.

Din câte se pare fiul acesteia este violent și pe baza consumului de alcool devine violent față de femeie. Cea mai recentă agresiune și care a facut-o pe femeie să meargă în instanță a avut loc în data de 15 iulie.

Atunci a pornit între cei doi un scandal legat de fântâna din gospodărie.

Bărbatul a mai avut două ordine de protecție emise de magistrați, însă a rămas cu un comportament violent fața de mama sa.

Cei doi locuiesc în clădiri diferite, dar într-o curte comună. În data de 15 iulie a avut loc o ceartă între cei doi cu privire la modul de folosire a apei în gospodărie.

Șicanari și agresiuni reciproce

Atunci bărbatul ”i-ar fi adresat injurii mamei sale, ar fi înjurat-o şi ar fi lovit-o cu mâna în zona umărului stâng, iar, ulterior, cu o cheie franceză în încheietura mâinii stângi, provocându-i acesteia o leziune la nivelul încheieturii”, au notat magistrații.

În fața instanței femeia a spus că bărbatul se afla sub influența alcoolului. Aceasta a mai spus că l-a împins pe aceasta pentru a ajunge la fântănă și că atunci bărbatul a lovit-o.

Magistrați au concluzionat că între cei doi exista o stare de tensiune, că se șicanează reciproc din diverse motive ce țin de traiul în gospodărie.

Drept urmare au decis ca pe o perioadă de trei luni să fie emis un ordin de protecție. Mai exact timp de trei luni bărbatul nu mai are voie să se apropie de mama sa, la o distanță minimă de cinci metri față de ea sau de locuința ei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate