Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un scandal iscat între doi vecini, de la muzica dată prea tare va fi tranșat în instanță, la Judecătoria Aiud. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un scandal pornit de la muzică va fi tranșat în instanță, la Judecătoria Aiud. Este vorba despre un dosar de loviri sau alte violențe deschis după o bătaie în stradă, într-o localitate din zona Aiudului. 

În data de 22 mai 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au dispus începerea judecății, dosarul fiind soluționat în cameră preliminară.

Din câte se pare bătaia a pornit după ce un bărbat era deranjat de muzica tare care se auzea din curtea vecinului. Drept urmare fiind și beat acesta l-a bătut pe vecinul care asculta muzica prea tare.

Ce s-a înâmplat între cei doi vecini

Scandalul a avut loc în data de 16 iunie 2023, noaptea, în jurul orei 22.00.

Atunci, ”pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii cu persoana vătămată legate de intensitatea muzicii pe care inculpatul o asculta la domiciliul său inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată, lovind-o cu piciorul, în timp ce se aflau în stradă, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 18-20 zile de îngrijiri medicale conform raportului de expertiză medico-legală”, se arată în motivarea instanței.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax