Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un scandal pornit de la un loc de pășunat va fi tranșat în instanță. Motivul pentru care un bărbat a fost bătut de două persoane

Publicat

O neînțelegere de la oile care au intrat la pe terenul unui bărbat din Alba a dus la un scandal, care s-a lăsat cu o bătaie. 

În timpul altercației, proprietarul terenului a fost bătut cu bâta, iar apoi cu pumnii și picioarele până a rămas inert la pământ. 

Doar intervenția unui martor care a strigat la cei doi bărbați care îl băteau pe cel căzut la pământ a făcut ca cei doi se se oprească. 

La mai bine de doi ani de la bătaie, cei doi agresori au fost trimiși în judecată pentru loviri sau alte violențe.

În data de 12 octombrie, magistrații Judecătoriei Blaj au admis rechizitoriul procurorilor și au dispus trimiterea în judecată a celor doi agresori.

Motivarea instanței a fost făcută publică, iar în ea este detaliat tot ceea ce s-a întâmplat pe pășune.

Scandalul s-a produs în data de 8 ianuarie 2021. Atunci victima, l-a surprins pe un cioban care a intrat cu oile la păscut pe terenul său.

Ciobanul a spus că a fost trimis de proprietarul oilor să pască pe terenul respectiv și l-a sunat pe bărbat care i-a spus că va ajunge imediat în zonă.

După câteva minute, a sosit inculpatul cu un autoturism în care se mai afla și martorul.

”Au coborât amândoi, martorul a rămas lângă autovehicul, iar inculpatul  s-a înarmat cu o bâtă și s-a apropiat de persoana vătămată, adresându-i injurii.

Victima a spus că va suna la poliție, context în care, unul dintre bărbați, i-a pulverizat de două ori un spray iritant lacrimogen în zona feței, împiedicându-l temporar să mai vadă.

Apoi cei doi -au aplicat persoanei vătămate lovituri repetate cu bâtele în zona capului, a corpului și a membrelor, doborându-l la pământ.

Inculpații i-au aplicat și ulterior lovituri, până când a intervenit martorul care, le-a spus să înceteze, pentru că altfel îl vor omorî”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul bătut a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale.

La mai bine de doi ani de la bătaie, cei doi agresori au fost trimiși în judecată. În data de 12 octombrie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax