Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un sfert de tonă de artificii și pocnitori, confiscate de polițiștii din Alba. 8 PERCHEZIȚII în mai multe localități din județ

Publicat

250 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Alba, în urma a 8 percheziții care au avut loc pe raza județului. Activitățile s-au desfășurat sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Alba Iulia, Blaj și Sebeș.

La data de 29 decembrie 2021, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Alba Iulia, Blaj și Sebeș, au efectuat 8 percheziții, în județul Alba, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 250 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile P1, F1, F2 și F3 (pocnitori și artificii).

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiști din Alba Iulia, Blaj și Sebeș.

Foto: Arhivă

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax