Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conferința județeană a PNL Alba. Atanasiu, singurul candidat la funcția de președinte. 40 de candidaturi pentru membri în BPT

Publicat

Un singur candidat și-a depus dosarul pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, care va fi desemnat duminică, 30 iunie, la Conferința Județeană a PNL Alba. Este vorba despre senatorul Teodor Atanasiu, actualul lider al liberalilor din Alba, alături de care alți 40 de membri ai partidului și-au anunțat intenția oficială de a fi parte din Biroul Politic Teritorial al PNL Alba. Candidaturile au putut fi depuse până vineri, la ora 11.00.

La conferința județeană a PNL Alba vor participa 625 de delegați care vor avea drept de vot pentru funcțiile din BPJ. Biroul Permanent Județean este format din 29 de persoane: 1 președinte, 9 vicepreședinți și 19 membri + 9 membri supleanți. Alături de aceștia din Biroul Permanent Județean mai fac parte președintele TNL Alba, președinta OFL Alba, reprezentanții Organizației Studenților Liberali și președintele Ligii Aleșilor Locali Liberali.

Printre cei 40 de liberali care și-au depus candidaturile se găsesc lideri și consilieri locali și județeni: Florin Roman, Mihai Nicușor, Simone Albani, Simion Crețu, Rareș Buglea, Gabriel Pleșa, Petru Cristea, Horațiu Josan și alții.

În ordinea numărului de voturi pe care candidații îl vor obține din partea delegaților, vor fi aleși cei 9 vicepreședinți ai Biroului Politic Teritorial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax