Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Un singur dosar avizat în Programul ”Rabla Clasic”. Alte finanțări aprobate în ”Rabla Plus”

Publicat

Un singur dosar avizat în Programul ”Rabla Clasic”, pentru o singură mașină. În programul ”Rabla Plus” au fost aprobate 77 de ecoetichete.   

Un număr de 42 noi dosare de finanţare, în valoare de aproximativ 1,738 milioane de lei, au fost aprobate în cadrul programului „Rabla Plus”, în timp ce în Programul „Rabla Clasic” a fost avizat un singur dosar, în cuantum de 10.000 de lei, se arată într-un comunicat al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Potrivit sursei citate, pentru Programul „Rabla Plus” au fost publicate noi liste care conţin 42 dosare aprobate pentru 77 ecotichete, dintre care 59 pur electrice, 12 hibride plug-in şi şase motociclete, în valoare de 1.738.500 lei.

De asemenea, au fost avizate trei contestaţii pentru 16 ecotichete, dintre care şapte full electrice, opt hibride plug-in şi o motocicletă, toate în cuantum de 616.500 lei, transmite Agerpres.

În ceea ce priveşte Programul „Rabla Clasic”, AFM notează că a fost publicată o nouă listă care conţine un dosar aprobat pentru un autovehicul, de 10.000 lei.

Totodată, 15 contestaţii au fost avizate pentru 38 de autovehicule şi o motocicletă, în valoare de 585.000 lei.

Pe de de altă parte, în cadrul programului „Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2023”, s-au publicat liste noi care conţin 102 contestaţii aprobate, depuse de persoane fizice, precum şi trei contestaţii din partea unităţilor de cult.

Listele dosarelor aprobate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente „Rabla Plus”, „Rabla Clasic” şi „Sisteme fotovoltaice”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate