Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer băut a provocat carambol pe o stradă din Alba Iulia. A trecut de pe o bandă pe cealaltă fără să se asigure

Publicat

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Alba Iulia este cercetat de poliţişti după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe Bulevardul Revoluţiei 1989 din oraş. A trecut de pe o bandă pe cealaltă fără să se asigure, a lovit o maşină care circula regulamentar, iar aceasta a fost proiectată într-un autoturism parcat.

Evenimentul rutier s-a petrecut luni după-masa, la ora 17.20. Din primele cercetări effectuate de poliţişti, a rezultat că A.I. (54 de ani) din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea de pe banda doi pe prima bandă şi a intrat în coliziune cu un autoturism, pe care l-a proiectat într-un altul care era parcat.

În urma testării lui A.I. cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pdl psd pnl usl

    marți, 19.11.2013 at 22:15

    *** . Din cauza la asa **** , fara viata , mor oameni in accidente si calcati pe treceri de pietoni . Cine e A.i. de 54 de ani sa stim si noi . Anulat permisu pe viata merita .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax