Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer băut din Alba a încercat să întoarcă mașina și a lovit trei autoturisme parcate, la Geoagiu Băi. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Un șofer de 61 de ani din Șibot s-a ales cu dosar penal după ce, în timp ce a vrut să întoarcă mașina într-o parcare din stațiunea Geoagiu Băi, a lovit trei autoturisme parcate. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că bărbatul era băut.

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 19 martie 2024, în jurul orei 18:34, un bărbat de 61 ani, din localitatea Șibot, județul Alba, în timp ce a încercat să efectueze manevra de întoarcere în parcarea unei unități de cazare din stațiunea Geoagiu Băi, a lovit alte trei mașini care se aflau parcate.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto de către polițiști, aparatul a indicat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax