Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un şofer beat, aflat la volanul unei autoutilitare, a lovit două maşini, în Oarda

Publicat

Un accident rutier a fost înregistrat marţi după-masa, în Oarda, în care a fost implicat un bărbat care conducea o autoutilitară sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe strada Victoriei din Oarda, marţi, la ora 18.55, un bărbat de 58 de ani din localitate a intrat cu viteză într-o curbă, aflat la volanul unei autoutilitare şi a lovit din spate un autoturism. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o altă autoutilitară, parcată pe marginea drumului.

Şoferul de 58 de ani a fost rănit uşor în urma accidentului. Chemaţi la faţa locului, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a înregistrat 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax