Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer beat din Blaj a provocat accident pe o stradă din oraş. Avea 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat

Publicat

pol

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din Blaj este cercetat penal după ce a provocat un accident sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au stabilit că avea 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Joi, 13 februarie, la ora 6.55, Poliţia Municipiului Blaj a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Păcii din municipiul Blaj.

H.M., de 61 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Blaj.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care pentru H.M. a indicat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce, pentru celălalt conducător auto, rezultatul a fost negativ.

H.M. a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltată proba biologică, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax