Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer beat din Mediaş a intrat cu maşina într-un autobuz şi şi-a continuat drumul. A fost urmărit şi prins de un echipaj de poliţie din Aiud

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din Mediaş s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influenţa alcoolului şi a intrat cu maşina într-un autobuz. A părăsit locul accidentului şi a fost urmărit de un echipaj de poliţie din Aiud, care l-a oprit pe DN1.

Sâmbătă, la ora 20.29, pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud, C.L.F. (28 de ani), din municipiul Mediaş, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă laterală în mers faţă de un autobuz condus de un bărbat de 58 de ani, din Sovata, judeţul Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

După producerea accidentului, C.L.F. şi-a continuat drumul, fiind oprit în trafic, pe DN 1, la kilometrul 415, de către un echipaj al poliţiei rutiere care a pornit în urmărirea lui.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de

0,64 mg/litru alcool, pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.L.F., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul unui vehicul ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax