Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer care a accidentat mortal un biciclist pe o stradă din Sebeș, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Publicat

Un șofer  care a provocat un accident mortal, pe o stradă din Sebeș, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața, a fost trimis în judecată. 

La mai bine de doi ani de la cumplitul accident, dosarul de ucidere din culpă a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Magistrații Judecătoriei Sebeș în data de 12 septembrie 2023, au concluzionat că judecata poate începe.

Aceștia au precizat în motivarea instanței că șoferul autoutilitarei nu a acordat prioritate biciclistului pe care l-a lovit în plin. În urma impactului biciclistul a decedat.

”La data de 24 octombrie 2020, în jurul orei 8.30, un bărbat de 62 de ani, din Luduș, județul Mureș, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada 1 Mai din Petrești – Sebeș, la intersecția cu strada Valea Sebeșului, l-ar fi acroșat pe un bărbat de 60 de ani, din Sebeș, care se deplasa pe o bicicletă.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale grave, iar ulterior a decedat, la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis la data comiterii faptei polițiștii din Alba.

Rudele bărbatului ucis în accidentul rutier cer daune de zeci de mii de euro.

Doi dintre succesorii săi sunt parți civile în dosar, fiecare cere suma de 100.000 euro cu titlu de daune morale, precum și cu suma de 108.000 lei daune materiale . Totodată fosta soție a victimei, a declarat că se constituie parte civilă cu suma de 1000 de euro cu titlu de daune materiale.

Dosarul se va judeca pe rolul Judecătoriei Sebeș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax