Connect with us
Publicitate

AIUD

Un șofer care mergea în zig-zag cu mașina, urmărit de polițiști din Livezile până în Aiud. Ce alcoolemie avea

Publicat

etilotest

Un bărbat de 60 de ani din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat în timp ce conducea o mașină, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au identificat mașina, care avea un traseu sinuos, pe raza localității Livezile. Șoferul nu a oprit la semnalul agenților, astfel că polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. Au reușit să îl oprească pe o stradă aflată la intrarea în Aiud, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool în aerul expirat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 august 2022, în jurul orei 16:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe DJ 107 M, pe raza localității Livezile, au identificat un autoturism care avea un traseu sinuos și al cărui conducător auto nu a oprit la semnalul polițiștilor, continuându-și drumul spre municipiul Aiud.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase și au reușit să îl oprească pe strada Moților din Aiud.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 60 de ani, din Aiud, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax