Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer de 18 ani din Cîmpeni a ajuns cu maşina „în decor”, la Cărpiniş. Nu a adaptat viteza la ieșirea dintr-o curbă

Publicat

politie

masina politie rutiera Un șofer de 18 ani din Câmpeni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, în afara localității Cărpiniș, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens, după care autoturismul a intrat în coliziune cu parapetul metalic și cu arborii de pe marginea drumului. În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale ușoare.

Duminică, 22 februarie, la ora 1.30, Politia Orașului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74 A, în afara localităţii Cărpiniş, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.C.M., un tânăr în vârstă de 18 ani din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74 A, la kilometrul 7, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la ieşirea dintr-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens după care autoturismul a ieşit în afara carosabilului, intrând în coliziune cu parapetul metalic şi arborii de pe marginea drumului.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni unde a primit îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatule etilotest care a evidenţia faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax