Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer de 21 de ani din Jidvei a părăsit locul accidentului după ce s-a izbit cu maşina de un autocamion şi un stâlp. Avea alcool “la bord”

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din comuna Jidvei s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi alcool la volan în urma unui eveniment rutier produs în noaptea de joi spre vineri. A pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un autocamion şi un stâlp.

În 11 iulie, la ora 0.28, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Şona au fost sesizaţi despre faptul că în localitate a avut loc un accident rutier fără victime, dar unul dintre conducătorii auto a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că F.P. de 21 de ani din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Jidvei – Blaj, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar, în localitatea Şona, într-o curbă spre stânga, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autocamion, după care a ricoşat pe trotuar unde a lovit un stâlp de susţinere a firelor electrice.

După accident, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a părăsit locul accidentului, fiind identificat la scurt timp de poliţişti.

Deoarece emana miros de alcool, tânărul a fost solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipiului Blaj unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma consultului de specialitate, acesta a fost diagnosticat cu traumatism hemitorace stâng şi traumatism abdominal, refuzând internarea.

În continuare se efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax