Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un şofer din Alba Iulia a provocat ACCIDENT şi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii l-au găsit acasă, cu alcoolemie de peste 1 la mie

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un tânăr în vârstă de 25 de ani este cercetat de poliţişti după ce a provocat un accident rutier pe strada Viilor din Alba Iulia şi a părăsit locul faptei. Poliţiştii l-au găsit la domiciliu şi l-au testat, rezultatul fiind 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul, care a fost urmat doar de pagube materiale, a fost anunţat la poliţie duminică seara, la ora 23.19.

În urma cercetărilor efectuat de poliţişti şi cu ajutorul indiciile oferite de persoana care a sesizat incidentul, autoturismul implicat în accident a fost identificat abandonat, în curtea unei societăţi comerciale.

Ulterior a fost identificată şi persoana care l-a condus, M.A.I., de 25 de ani, care era la domiciliul său din municipiul Alba Iulia. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică seara, tânărul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoturismul pe strada Viilor din Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un arbust ornamental.

După producerea accidentului, tânărul a abandonat autoturismul şi a plecat acasă, fără a anunţa evenimentul.

Poliţiştii l-au condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi unde a primit şi îngrijiri medicale, întrucât avea traumatism la picior.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax