Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer din Aiudu de Sus a fost prins de poliţişti pe DN1 cu 1,32 mg/l alcool “la bord”. A fost reclamat de o persoană la Poliţia din Alba Iulia

Publicat

etilotestUn bărbat în vârstă de 32 de ani din Aiudu de Sus s-a ales cu dosar penal după ce fost prins de poliţiştii din Alba Iulia, la intersecţia dintre şoseaua de centură a oraşului şi DN1, în timp ce conducea o maşină cu 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţia a fost sesizată de o persoană în acest caz.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, la ora 17.12, Politia municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 1 circulă un autoturism al cărui conducător auto părea că ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la intersecţia DN 1 – Şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia au procedat la oprirea autoturismului respectiv, condus de S. K., de 32 de ani, din localitatea Aiudul de Sus, judeţul Alba.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax