Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un șofer din Alba a acroșat cu mașina un copil și a fugit de la locul faptei. Era la volan sub influența alcoolului

masina politie

Publicat

Un bărbat din localitatea Boz este cercetat penal, după ce a provocat accident rutier, în timp ce se afla la volan sub influența alcoolului. A acroșat cu mașina un minor aflat pe carosabil și a părăsit locul accidentului. Accidentul a avut loc duminică seara, în localitatea Boz.

Potrivit IPJ Alba, duminică seara, în jurul orei 21.30, printr-un apel la 112, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că, în localitatea Boz, comuna Doștat, a avut loc un accident rutier, iar șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii ajunși la locul incidentului au constatat că victima accidentului este un minor, în vârstă de 6 ani, care, în timp ce se afla pe partea carosabilă, ar fi fost acroșat de un autoturism, suferind leziuni.

Întrucât șoferul autoturismului implicat în accident a părăsit locul accidentului, polițiștii au făcut investigații, pentru identificarea acestuia, iar la scut timp l-au găsit, la o locuință din localitatea Boz.

Acesta este un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Boz, comuna Doștat, care a fost testat, de polițiști, cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate