Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un șofer din Alba a scăpat ca prin minune, după ce mașina sa a fost lovită de tren. Nu a oprit la trecerea de cale ferată

Publicat

Un șofer din Alba a fost implicat într-un accident pe DN7 la Mintia, după ce nu a acordat prioritate unui tren, la trecerea de cale ferată. A scăpat doar cu avarii la mașină. Circulația feroviară a fost întreruptă mai bine de o jumătate de oră.

Potrivit IPJ Hunedoara, accidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 9.40.

Un bărbat în vârstă se 46 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DJ706, din direcția localității Bejan spre DN7 (pe raza localității Mintia), nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Stop”, amplasat la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere și a fost surprins de trenul de călători care circula pe relația Arad-Simeria.

În urma evenimentul rutier a rezultat avarierea autoturismului.

Circulația feroviară a fost afectată aproximativ 35 de minute.

Potrivit Poliției, șoferul a rămas fără permis 90 de zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei.

sursa foto: Hunedoara Liberă (Marcel Banu)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax