Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer din Alba care a ieșit pozitiv la un test antidrog, trimis în judecată. La ce substanță a reacționat aparatul Aquila Scan

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, după ce a fost testat pozitiv, în urmă cu un an pentru cannabis. 

Mai exact, în data de 8 martie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

Fapta s-a petrecut în urma cu mai bine de un an, fiind descrisă în motivarea instanței.

Potrivit documentului făcut public pe portalul resjust.ro, ”în actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că în data de 22.02.2022, în jurul orei 21:30, inculpatul a condus autoturismul pe raza loc. Drâmbar, deşi se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive, fiind depistat pozitiv pentru tetrahidrocanabinol.

S-a arătat că situaţia de fapt mai sus menţionată se susţine cu următoarele mijloace de probă: procesul-verbal de constatare; buletinul de analiză toxicologică procesul-verbal din data de 22.02.2022, de recoltare a mostrelor biologice şi anexele aferente; declaraţia suspectului, rezultatul testării cu aparatul marca AquilaScan WDTP-10.

În cauză nu au fost formulate cereri şi excepţii cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi nu se impun a fi invocate nici din oficiu”, au precizat magistrații în motivare.

Drept urmare judecătorii din Alba Iulia au admis începerea judecății în acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate