Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer din Alba care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier, trimis în judecată la doi ani de la faptă

Publicat

Un bărbat care în urmă cu mai bine de doi ani a provocat un accident rutier pe raza unei comune din județul Alba a fost trimis în judecată. Șoferul era sub influența băuturilor alcoolice când s-a petrecut fapta și în accidentul rutier a rănit și o persoană. 

Drept urmare, magistrații Judecătoriei Blaj l-au trimis în judecată pentru două fapte: conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală.

Pentru ce fapte va ajunge în fața instanței

”La data de 06.03.2022, în jurul orei 22:00, a condus autovehiculul pe sensul de mers în direcția localității Tăuni, având o îmbibaţie alcoolică de 3,03 g/l alcool pur în sânge.

La un moment dat a efectuat o manevra de depășire a autovehiculului parcat în fața unei case, însă nu a păstrat o distanță laterală suficientă fața de autoturismul depășit și a intrat în coliziune cu acesta, acroșându-l totodată, pe persoana vătămată, care se afla în dreptul aripii stânga spate al autoturismului parcat, din accident rezultând vătămarea corporală a persoanei vătămate căruia i-au fost produse leziuni care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, se arată în motivarea instanței.

Pentru faptele sale acesta va fi judecat de magistrații din Blaj. Momentan dosarul nu a primit încă un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate