Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer din Alba Iulia a sunat la 112 ca să-i reclame pe poliţiştii care l-au amendat. Ce a urmat

Publicat

politie

Un şofer din Alba Iulia, nemulţumit că fusese amendat de poliţişti, pe DN7, a sunat la 112 şi i-a reclamat, pe motiv că aceştia s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului. Colegii lor au verificat situaţia şi albaiulianul s-a ales cu încă o amendă.

Potrivit IPJ Hunedoara, marţi, în jurul orei 9.30, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe DN7, pe raza comunei Veţel, un conducător auto în vârstă de 31 de ani, din Alba Iulia.

Pentru abaterile la regimul rutier constatate (lipsă rovignetă, lipsă trusă medicală, extinctor şi triunghiuri reflectorizante), bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum total de 540 lei.

La scurt timp după primirea sancţiunii, conducătorul auto a sesizat telefonic, la numărul de urgențe 112, faptul că polițiștii care l-au sancționat se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Urmare a sesizării, conducerea IPJ Hunedoara a dispus ca șeful Biroului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene să se deplaseze în teren în vederea testării celor doi agenţi de poliţie care l-au sancţionat pe bărbat. În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ, pentru ambii agenți de poliție rutieră.  

Urmare a apelării nejustificate a numărului de urgenţă 112, conducătorul auto urmează a fi sancţionat contravenţional, în baza Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.  

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax