Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un șofer din Alba, trimis în judecată după ce a fost testat pozitiv pentru mai multe droguri. Ce substanțe a indicat aparatul

Publicat

Un bărbat din Alba va fi judecat de magistrații instanței din Blaj, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Dosarul penal pentru faptele săvârșite a fost făcut după ce, în timpul unui control de rutină, șoferul a ieșit pozitiv la mai multe droguri. 

În data de 22 mai 2023, magistrații Judecătoriei Blaj au dispus începerea judecății.

Din câte se pare bărbatul a mai fost condamnat în trecut, la un an 4 luni de închisoare cu suspendare tot pentru o faptă prevăzută de articolul 336 al.2 Cod Penal  (conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe).

Potrivit motivării instanței, ”s-a reţinut în sarcina inculpatului că, la data de 25.04.2022, în jurul orei 22.40, a condus autoturismul marca Audi A 6 fiind sub influența substanţelor psihoactive tetrahydrocannabinol și ketamină, prevăzute în tabelele unu și respectiv trei, din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, se arată în motivarea instanței.

De asemenea, ”s-a arătat că fapta ce face obiectul prezentului dosar, a fost comisă în stare de recidivă post condamnatorie raportat la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pe un termen de 2 ani, aplicată de judecătorie din date de 27.05.2020, definitivă prin decizia penală  Curții de Apel, pentru săvârșirea faptei prev. de art.336 al.2 cod penal”, se mai arată în documentul citat.

Șoferul va fi judecat de magistrații Judecătoriei Blaj.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax