Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un şofer din Ciugud aflat sub influenţa alcoolului a ajuns cu maşina într-un cap de pod

Publicat

Un bărbat de 61 de ani din Ciugud a intrat cu maşina într-un cap de pod, luni după-amiază, în Şeuşa. Poliţiştii au descoperit că avea 0,67  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a petrecut luni, la ora 15.40, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliţie Ciugud. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, respectiv avarierea maşinii conduse de T.S.T. (61 de ani) din Ciugud şi a capului de pod din Şeuşa în care s-a oprit cu autoturismul.

Din primele cercetări, şoferul nu a adaptat viteza de circulate la condiţiile de drum, a derapat şi a intrat în coliziune cu capul de pod.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,67  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax