Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un şofer din Cugir a lovit o maşină parcată pe o stradă din Alba Iulia. Avea 0,95 mg/l alcool pur în aer expirat

Publicat

Un bărbat de 35 de ani din Cugir, care s-a urcat beat la volan, a lovit o maşină parcată pe o stradă din Alba Iulia. Bărbatul este cercetat de poliţişti, în urma accidentului soldat doar cu pagube materiale. Şoferul avea 0,95 mg/l alcool pur în aer expirat.

Poliţiştii Biroului Politiei Rutiere Alba Iulia au fost solicitaţi, duminică, în jurul orei 19.44, să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.I.R., de 35 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.I.R. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax