Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un şofer din Miraslău a ajuns cu maşina în şanţ, după ce a condus cu 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat

Publicat

Un bărbat de 55 de ani din Miraslău a ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce a ajuns cu maşina în şanţ. La testarea cu aparatul etilotest, oamenii legii au descoperit că şoferul avea 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică după-amiaza, poliţiştii rutieri din Aiud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu avarierea unui autoturism, produs pe DN1, în afara localităţii Miraslău.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că P.I., de 55 de ani, din Miraslău, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a sensului său de mers.

Întrucât conducătorul auto emana  miros de alcool, a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax